top of page

USKORO

Radio.

OČI KOJE TE VOLE, dokumentarni film

(vlastita produkcija)

Ovo je priča o plemenitoj i odgovornoj odluci – udomiti dijete. Puno je pitanja: što znači biti udomitelj; zašto udomiti dijete; kakvo je odrastanje u domu u odnosu na odrastanje u obitelji? Film donosi iskustva udomitelja, udomljenih osoba i stručnjaka, objašnjava zašto se djecu izdvaja iz obitelji i kakve to posljedice ostavlja na njih, te kakve su dugoročne posljedice ostanka djece u instituciji. Govore oni koji su odrasli u udomiteljskim obiteljima, ali i udomitelji, koji govore o svojim dvojbama i strahovima. Svoje će priče ispričati i roditelji koji su svoju djecu prepustili institucijama i drugim obiteljima na skrb. Očekivano vrijeme završetka filma je prosinac, 2024. godine.

ZABLUDE O ISUSU, dokumentarni film

DELUSIONS ABOUT JESUS

(vlastita produkcija)

​Dokumentarni film u hrvatsko-irskoj koprodukciji koji otkriva najčešće zablude, pogrešna vjerovanja i učenja tradicionalnih, ali i modernih crkava i religija, o tome tko je bio Isus, je li uopće postojao i što o njemu govore povijesni dokazi i činjenice, a što ima ogroman značaj na naš život i naša uvjerenja. U filmu govore znanstvenici i teolozi iz Hrvatske i Irske. Očekivano vrijeme završetka filma je prosinac, 2025.

BOG KOJI GOVORI, dokumentarni film

The God Who Speaks (2018)

(strana produkcija)

 

Bog koji govori je film koji prati dokaze o autoritetu Biblije kroz intervjue s nekim od najuglednijih svjetskih biblijskih učenjaka. Ovaj film odgovara na uobičajene prigovore vezane za pouzdanost Biblije.

NA NJEGOVU SLIKU, dokumentarni film

In His Image (2020) 

(strana produkcija)

 

Ovo je film koji sa suosjećanjem i jasnoćom, a kroz snažna osobna svjedočanstva, govori o biblijskom naučavanju i znanstvenim dokazima o temi seksualne opredjeljenosti i promjene spola.

bottom of page