NAŠA MISIJA, NAŠ CILJ

Do 2006. godine, kada smo počeli s radom, bilo je nezamislivo vidjeti jasnu i nedvosmislenu kršćansku poruku na bilo kojoj TV postaji u Hrvatskoj. Tek povremeno neki crtani ili igrani film, ali ništa ozbiljno ili u nekom stalnom terminu. Stoga ni ne čude izvrsne reakcije gledatelja kada smo počeli s prikazivanjem našega programa. Kao da su čekali baš nas.

 

2006. godine krenuli smo s prikazivanjem kršćanskog TV programa putem komercijalnih TV postaja. Uz mnoge nevolje u tome smo i uspjeli.

 

Od tada smo, zahvaljujući našim medijskim partnerima - TV postajama i stranim producentskim kućama od kojih smo preuzimali program, emitirali više od 5000 sati kršćanskog programa na ukupno 13 TV postaja u Hrvatskoj. Putem kablovske televizije naš se program vidi i u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji.

 

U našem su timu pojedinci koji svoje znanje i talente koriste za služenje drugima, a na slavu Bogu.

 

MEDIA 53 je udruga koja nije članica ni jedne vjerske denominacije. Iza nas financijski ne stoji ni jedna crkva, vjerska institucija ili bilo koja druga organizacija ili tvrtka u Hrvatskoj ili svijetu. Naš je jedini cilj pokazati ljudima da život ima smisla, da je svaki čovjek dragocjen u Božjim očima i da zbog Isusove žrtve na križu svatko može primiti novi, vječni život i krenuti ispočetka.

ŠTO RADIMO

Naš posao uključuje pisanje scenarija, režiju, video i audio snimanje, obradu i montažu slike i zvuka, izradu grafike, DVD autoring, grafički dizajn, prijevod sa stranog jezika i na strani jezik, titlovanje, obradu i prilagođavanje za prikazivanje na televiziji.

OSNOVNI PODACI

Udruga MEDIA 53

Lj. Gaja 7, 31 431 Čepin

 

OIB 48454992015

 

IBAN  HR8524840081106715663

SWIFT RZBHHR2X