ŽELIM TI REĆI...

Želim ti reći... je dokumentarni film, projekt produkcije MEDIA 53.

 

Film donosi svjedočanstvo Karmen Milković, Osječanke koja više od dva desetljeća živi u Čepinu, a koja je otvorenoga srca stala pred kamere i ispričala svoj život u kojemu se borila s anoreksijom, nepravdama, ratnim izbjeglištvom, strahovima, nezadovoljstvom… Posebno je njezin život obilježila dijagnoza da boluje od autoimune bolesti - sistemskoga eritemskog lupusa. No, danas je ona majka, kantautorica kršćanske glazbe i neumorna žena koja se, zajedno sa svojim mužem, bori za njihovu obitelj. Ono o čemu ona govori je to da je snagu i volju za životom pronašla u vjeri u Boga, u Isusa Krista, vjerujući u Njegovu riječ i Njegova obećanja.

 

 

 

Evo nekih komentara na film...

Čestitam Vam na filmu "Želim ti reći... Karmen".
Dojmljiv, iskren i vizualno sjajan rad. Film je čvrst spoj odlično izabrane teme, načina njezine realizacije i univerzalno razumljivih poruka provučenih kroz osobnu priču i uz osobito uspjelo korištenje izražajnih sredstava, od snimateljskog rada do montaže. Uvjeren sam da film ima festivalski potencijal.

                                                               - Boško Picula, filmski kritičar

 

 

Iskreno sam još jednom potaknut u duhu ovim svjedočanstvom o tako velikoj ljubavi Kristovoj za koju i sam imam iskustva i svjedočanstava, ali također i majstorskim radom režiranja, montaže, snimanja, a i odabirom glazbe u filmu, važnima za ostvarenje ovog filma. MAJSTORSKI RAD! - J. D. Z.

 

 

Odlično!!!  - A. J.

Ne mogu vjerovati da bi netko poslije gledanja ovog filma ostao ateist...  - P. M.

Pa, nek' samo još netko kaže da Bog nije stvaran!!  - N. M.

Sve je savršeno poslagano, do u detalje, a nema fanatičnosti i ludosti, nego samo jedna jednostavna, svakom čovjeku dostupna i prirodna priča... Režija, scenarij, kamera, glazba... Što više gledam, primjećujem više detalja koji fasciniraju... Predivno... - K. Đ. M.

Vrijedilo je pogledati. - Ž. K.