VIDEO

Ovdje možete pogledati neke dokumentarne filmove za koje smo radili prijevod i obradu za prikazivanje. Svi se oni prikazuju i na televizijama diljem Hrvatske.

Za svaki od ovih filmova imamo dozvolu za prikazivanje putem interneta koju je izdao autor i producent istog filma.

Dokazivanje Boga je kao dokazivanje da postoji Sunce za sunčanog dana. Pa ipak, mnogi prihvaćaju ludost ateizma. ''Zabluda ateista'' razastire zavjesu i otkriva što je to u umu onih koji odbacuju ono što je očito. U filmu su prikazani brojni ateisti u njihovom suočavanju s dokazima, dok ulaze u dimenziju iskrenosti koja je rijetko viđena na filmu.
 

 

Je li evolucija u suprotnosti s Božjim načinom stvaranja kakav nam je opisan u Bibliji? Ovaj film prikazuje sveučilišne profesore u obrani svoje vjere, evolucije. Ako i vi vjerujete u evoluciju, pripremite se za potres svoje vjere.

Oprostiti svom silovatelju? Zvuči ludo, zar ne?! No, kada sam Bog da čovjeku snagu, tada je sve moguće. Pa čak i oprostiti svome neprijatelju, svom silovatelju...

 

Još jedan briljantan dokumentarni film iz radionice Living Waters. Izvrsni Ray Comfort govori o 10 znakova koji pokazuju da živimo u Posljednjim vremenima.

Svatko ima svoju ideju o tome što je istina. No, postoji li standard koji nam govori što je istina?

Čovjek je u stanju ubiti dijete u majčinoj utrobi samo zato što mu tako više odgovara. No, ima li to kakve posljedice? Ova životna priča govori o tome.

Postoji li opravdani razlog za pobačaj? Je li slučajno pobačaj nazvan genocidom modernoga doba?

On je bio opasan po društvo. Kako bi izbjegao zatvorsku kaznu zbog nasilja, odabrao je odlazak u rat, u Vijetnam. Je li nakon rata prestao s nasiljem? Ovo je svjedočanstvo Raula Riesa rađeno prema njegovoj knjizi Od bijesa do slobode.

Drugi dio serijala Zabranjena povijest koji objašnjava i dokazuje Biblijsku istinu da su ljudi i dinosauri živjeli u isto vrijeme.

Svaki čovjek će umrijeti. No, je li to kraj? Razmišlja li uopće netko o tome? Ray Comfort je o tome razmišljao, sve dok nije pronašao odgovor. Ovo je njegovo svjedočanstvo.

Milijuni posjetitelja dolaze na mjesta ukazanja nadajući se da će sresti Blaženu Djevicu Mariju. Marijine poruke nagovještavaju ulazak u opasno razdoblje svjetske povijesti i skori početak velikih promjena. Ovaj dokumentarni film je Biblijski pogled na ukazanja Djevice Marije.

Dokumentarni film temljen na  životu i tragičnoj smrti Johna Lennona. Je li John Lennon bio vjernik i kakav je bio njegov pogled na svijet i kršćanstvo?

 

Ako pogledamo što Biblija kaže o grijehu, spasenju, raju i paklu, vidjet ćemo da je poruka kršćanstva kontroverzna. Ide protiv svega što nam je prirodno. Zbog toga će kršćanstvo uvijek biti nepopularno.

 

Čovječanstvo nikada nije bilo toliko tjeskobno i imalo toliko pitanja. Kad vidimo sve te nestabilne promjene u svijetu, teško je ne pitati se kamo ide čovječanstvo i ima li itko odgovor na naše čežnje i očaj? U ovom dokumentarnom filmu možete pronaći odgovor.

 

Jesu li svijet i život oko nas nastajali milijunima godina slučajno, postupnim razvojem (evolucijom), ili imaju svog tvorca i dizajnera? Može li život nastati od neživog? Ovaj film daje prave i smislene odgovore.

 

Jesu li svemir, Sunce, Zemlja i sve vidljivo i nevidljivo oko nas nastali slučajno ili je sve to remek djelo Velikog Umjetnika? Pridružite se avanturi istraživanja stvorenja, savjesti i slave Božje. Ovo je jedan od najprikazivanijih dokumentarnih filmova na TV postajama diljem Hrvatske.