ŽELIŠ LI UPOZNATI ISUSA?

Radosna je vijest da je Bog postao čovjekom. Isus je umro na križu za naše grijehe i grijehe cijelog čovječanstva kako bi nas izmirio s Bogom. Tako je platio punu cijenu. Zašto? Pa, Riječ Božja, Biblija, kaže da smo svi sagriješili (počevši s Adamom i Evom još u Edenskom vrtu) i da smo lišeni slave Božje. A plaća za grijeh je smrt, vječna odvojenost od Boga u mjestu strašne muke zvanom Pakao. No, iako je čovjek svjesno sagriješio protiv Boga, Bog se svejedno pobrinuo da čovjek ne mora biti kažnjen zbog svojih grijeha. Zbog toga je Isus došao na zemlju, pravedan za nepravedne, kako bismo kroz njega, Isusa, mogli imati vječni život. Tako, svi koji se pokaju za svoje grijehe i odbace svoje zle puteve te vjerom prihvate Isusa kao svog Spasitelja i Gospodina bit će spašeni. I to je jedini način kako se možemo spasiti. Isus je rekao da je On Put, Istina i Život, da nitko ne dolazi k Ocu osim kroz njega. On, Isus, jedini je posrednik između Boga i ljudi.

 

"Jedan je Bog, jedan je posrednik između Boga i ljudi: čovjek Krist Isus koji dade samog sebe kao otkup mjesto sviju."  1. Timoteju 2:5-6

 

Ako želiš primiti Isusa u svoj život, pomoli se baš sada:

 

 

Isuse, molim te dođi u moj život i promijeni me. Želim te primiti kao svog Gospodina i Spasitelja. Molim te, oprosti mi moje grijehe i ispuni me Duhom Svetim. Amen.

 

 

Ova molitva nije neka čarobna formula koju je dovoljno samo izgovoriti. Samo ako si ju izmolio iskreno i iz srca te se doista pokajao za svoje grijehe, Bog će te uslišati. On zna što je u tvom srcu.

 

Ako si donio tu najvažniju odluku primivši Isusa u svoj život tvoj je zadatak svakodnevno razgovarati s Isusom u molitvi, govoriti mu ono što osjećaš u srcu, čitati njegovu Riječ, Bibliju, te kroz nju tražiti odgovore koje Bog ima za tebe. Tako ćeš rasti u vjeri. Najbolje je početi s Evanđeljem po Ivanu.

 

Isus će ti postati najbolji prijatelj i bit će s tobom u svakoj situaciju u kojoj se nalaziš.

 

Također, voljeli bismo da nam se javiš. Možemo ti pomoći rasti u vjeri i hrabriti te u Gospodinu kroz razne knjige i video materijale koji su nam na raspolaganju.

 

Neka te Bog blagoslovi!

 

 

 

Tvoja je poruka uspješno poslana!