PROJEKTI

Broj naših projekata povećava se iz dana u dan. Svaki projekt nam je jednako važan jer svaki od njih nosi poruku radosne vijesti o spasenju u Isusu Kristu, potvrđujući pouzdanost Biblije kao nadahnute, nepromjenjive i nepogrešive Riječi Božje. Svi naši projekti su legalni, što znači da za svaki film imamo dozvolu autora (prava), koja uključuje prijevod, obradu i distribuciju (prikazivanje) na TV postaje na našim prostorima, a za neke filmove i prikazivanje na Internetu, na našoj web stranici i YouTube kanalu.

Bura duše

Bura duše

Bura duše je dokumentarni film o hrvatskim braniteljima, njihovom životnom, ratnom i duhovnom putovanju, o ratnim veteranima koji su vjerom u Isusa, unatoč osobnim teškoćama, ranjavanjima ili gubicima voljenih, našli razlog za život i othrvali se depresiji i ovisnosti.

Nepopularno

Nepopularno

Ako pogledamo što Biblija kaže o grijehu, spasenju, raju i paklu, vidjet ćemo da je poruka kršćanstva kontroverzna. Ide protiv svega što nam je prirodno. Zbog toga će kršćanstvo uvijek biti nepopularno.

Zabluda ateista

Zabluda ateista

Dokazivanje Boga je kao dokazivanje da postoji Sunce za sunčanog dana. Pa ipak, mnogi prihvaćaju ludost ateizma. ''Zabluda ateista'' razastire zavjesu i otkriva što je to u umu onih koji odbacuju ono što je očito. U filmu su prikazani brojni ateisti u njihovom suočavanju s dokazima, dok ulaze u dimenziju iskrenosti koja je rijetko viđena na filmu. Autor filma je dobro poznati Ray Comfort, autor dokumentaraca "180", "Evolucija protiv Boga", "Noa i posljednja vremena" i "Genij".

Ahilova peta evolucije

Ahilova peta evolucije

Jedan od najboljih kršćanskih znanstvenih dokumentaraca na televizijama diljem Hrvatske...

Oprostila sam svom silovatelju

Oprostila sam svom silovatelju

Oprostiti svom silovatelju? Zvuči ludo, zar ne?! No, kada sam Bog da čovjeku snagu, tada je sve moguće. Pa čak i oprostiti svome neprijatelju, svom silovatelju...

Želim ti reći... Karmen

Želim ti reći... Karmen

Može li Bog tešku i bezizlaznu situaciju okrenuti u slavnu pobjedu? Ovaj dokumentarni film pokazuje da itekako može. Ovo je životna priča koja se ne zaboravlja...

Potraga za istinom

Potraga za istinom

Svatko ima svoju ideju o tome što je istina. No, postoji li standard koji nam govori što je istina?

Ptice - Inteligentna bića

Ptice - Inteligentna bića

Drugi nastavak znanstvenog dokumentarnog serijala Dizajn života. Film je pravo remek-djelo, kako zbog ptica, tih fenomenalnih letača, tako i zbog same produkcije, koja dolazi iz renomirane kuće Illustra media.

180 - mijenjanje srca nacije

180 - mijenjanje srca nacije

Postoji li opravdani razlog za pobačaj, taj genocid modernog doba? Koliko je potrebno da čovjek o tome promijeni mišljenje?

Priča o pobačaju

Priča o pobačaju

Čovjek je u stanju ubiti dijete u majčinoj utrobi samo zato što mu tako više odgovara. No, ima li to kakve posljedice? Ova životna priča govori o tome.

Od bijesa do slobode

Od bijesa do slobode

On je bio opasan po društvo. Kako bi izbjegao zatvorsku kaznu zbog nasilja, odabrao je odlazak u rat, u Vijetnam. Je li nakon rata prestao s nasiljem? Ovo je svjedočanstvo Raula Riesa rađeno prema njegovoj knjizi Od bijesa do slobode.

Svaki čovjek će umrijeti

Svaki čovjek će umrijeti

Svaki čovjek će umrijeti. No, je li to kraj? Razmišlja li uopće netko o tome? Ray Comfort je o tome razmišljao, sve dok nije pronašao odgovor. Ovo je njegovo svjedočanstvo.

Genij

Genij

Dokumentarni film temljen na životu i tragičnoj smrti Johna Lennona. Je li John Lennon bio vjernik i kakav je bio njegov pogled na svijet i kršćanstvo?

Privilegirani planet

Privilegirani planet

Dokumentarni film iz znanstvenog serijala o Inteligentnom dizajnu koji sjajno dokazuje kako Zemlja nije tek običan planet ni po čemu poseban, već upravo suprotno. Zemlja je jedini planet na kojem je život moguć.

Otisci u kamenu

Otisci u kamenu

Drugi dio serijala Zabranjena povijest koji objašnjava i dokazuje Biblijsku istinu da su ljudi i dinosauri živjeli u isto vrijeme.

Metamorfoza, dokumentarni film

Metamorfoza, dokumentarni film

Metamorfoza - ljepota i dizajn leptira prvi je dokumentarni film iz znanstvenog serijala Dizajn života. Govori o veličanstvenoj preobrazbi gusjenice u leptira, ali i o činjenicama o leptirima koje pokazuju da oni nisu tek proizvod slijepih i nasumičnih procesa u prirodi, već da ih je dizajnirao Vrhovni dizajner sa svrhom.

Otključavanje misterije života, dokumentarni film

Otključavanje misterije života, dokumentarni film

Dokumentarni film iz znanstvenog serijala o Inteligentnom dizajnu. 1993. g. profesor Phillip Johnson s Kalifornijskog sveučilišta u Berkeleyu pozvao je skupinu znanstvenika i filozofa u obalni gradić u Kaliforniji kako bi preispitali teoriju evolucije koja je dominirala znanošću punih 150 godina. Rezultat te istrage za mnoge je šokantan.

Noa i posljednja vremena

Noa i posljednja vremena

Još jedan briljantan dokumentarni film iz radionice Living Waters. Izvrsni Ray Comfort govori o 10 znakova koji pokazuju da živimo u Posljednjim vremenima.

Evolucija protiv Boga

Evolucija protiv Boga

Je li evolucija u suprotnosti s Božjim načinom stvaranja kakav nam je opisan u Bibliji? Ovaj film prikazuje sveučilišne profesore u obrani svoje vjere, evolucije. Ako i vi vjerujete u evoluciju, pripremite se za potres svoje vjere.

Istraga o Kristu, dokumentarni film

Istraga o Kristu, dokumentarni film

Novinar Lee Strobel istražuje povijesne dokaze o Kristu, je li Novi Zavjet pouzdan i što povijesničari govore o Isusu kao Mesiji. Lee Strobel je istraživački novinar koji je pratio kriminalističke slučajeve u SAD-u. Njegove istrage kao novinara The Chicago Tribunea dovele su do velikih obrata u nekim pravosudnim slučajevima gdje je otkrio prave krivce.

Istraga o vjeri, dokumentarni film

Istraga o vjeri, dokumentarni film

Svojevrsni nastavak dokumentarnog filma Istraga o Kristu. Autor Lee Strobel, ugledni novinar Chicago Tribunea, ovaj puta uhvatio se u koštac s dva najčešća i najveća prigovora kršćanskoj vjeri: 1. Između mnogih religija na svijetu, zbog čega bi baš Isus bio jedini put spasenja, kako tvrde kršćani? 2. Ako postoji Bog koji ljubi, zbog čega je toliko zla i patnje u svijetu?

Samov sin - sin nade

Samov sin - sin nade

Životna priča jednoga od najpoznatijih serijskih ubojica u povijest SAD-a Davida Berkowitza. Ovaj dokumentarni film prikazuje kako je od Samovog sina postao Sin nade.

Poruke s neba

Poruke s neba

Milijuni posjetitelja dolaze na mjesta ukazanja nadajući se da će sresti Blaženu Djevicu Mariju. Marijine poruke nagovještavaju ulazak u opasno razdoblje svjetske povijesti i skori početak velikih promjena. Ovaj dokumentarni film je Biblijski pogled na ukazanja Djevice Marije.

Nastanak života, dokumentarni film

Nastanak života, dokumentarni film

Jesu li svijet i život oko nas nastajali milijunima godina slučajno, postupnim razvojem (evolucijom), ili imaju svog tvorca i dizajnera? Može li život nastati od neživog? Ovaj film daje prave i smislene odgovore.

Odbrojavanje do vječnosti

Odbrojavanje do vječnosti

Čovječanstvo nikada nije bilo toliko tjeskobno i imalo toliko pitanja. Kad vidimo sve te nestabilne promjene u svijetu, teško je ne pitati se kamo ide čovječanstvo i ima li itko odgovor na naše čežnje i očaj? U ovom dokumentarnom filmu možete pronaći odgovor.

Božja čudesa

Božja čudesa

Znanstveni dokumentarni film koji govori o Božjoj moći, Božjoj mudrosti, Božjoj pravdi i Božjoj ljubavi te njihovu očitovanju kroz sve stvoreno - svemir, biljke, životinje i čovjeka. Film obiluje odličnim snimcima, brojnim poznatim i nepoznatim, ali fascinantnim, znanstvenim činjenicama o prirodi koju gledamo svaki dan i koju uzimamo zdravo za gotovo. Ovo je, vjerojatno, najprikazivaniji i među gledateljima najomiljeniji dokumentarni film na TV postajama diljem Hrvatske.

Brethren - braća po motorima

Brethren - braća po motorima

Autobiografski dokumentarni film o ljudima koji su spojili dvije ljubavi: motore i vjeru! Zvuči nevjerojatno? Samo gledajte... Film sadrži nekoliko vrlo potresnih svjedočanstava motorista kojima je Bog promijenio život. Film je dobitnik 7 međunarodnih nagrada za dokumentarni film.

Tajne uspjeha

Tajne uspjeha

Što je zajedničko uspješnim poslovnim ljudima? Koje im vrijednosti osiguravaju uspjeh u konkurentskom poslovnom okruženju? Ovaj serijal (28 epizoda) istražuje živote nekih uspješnih poslovnih ljudi.