DONACIJE

MEDIA 53 je udruga iza koje financijski ne stoji ni jedna crkva, vjerska institucija ili bilo koja druga organizacija ili tvrtka u Hrvatskoj ili svijetu.

 

Svi naši projekti financirani su privatnim sredstvima članova udruge te donacijama i dobrovoljnim prilogom onih koji u tome vide važan i koristan način djelovanja u medijima.

 

 

 

Svojim donacijama pomažete nam da broj naših filmova raste.

 

Svojim donacijama pomažete nam da određene dokumentarne filmove koje smijemo prodavati ipak objavljujemo besplatno, kako bi ih vidio što veći broj ljudi. Iako za besplatno objavljivanje određenih filmova imamo dopuštenja autora, takvim se načinom prikazivanja odričemo zarade od prodaje tih filmova jer smo svjesni ekonomske situacije u našoj zemlji.

 

Svojim donacijama pomažete nam u razvoju  domaće videoprodukcije, proizvodnju dokumentarnih filmova  o ljudima iz Hrvatske kojima je Bog promijenio život. Ti će filmovi također biti besplatni i javno objavljeni.

 

Svojim donacijama postajete naš partner.

 

 

 

Donirati možete kao fizička osoba (kao pojedinac) ili kao pravna osoba (ukoliko imate svoju tvrtku ili djelujete kao udruga, zadruga i sl.).

 

Ako donirate kao fizička osoba od nas ćete dobiti pismo zahvale i redovito ćemo Vas obavještavati o našim novim projektima i aktivnostima. Zato ne zaboravite na uplatnici ostaviti svoje podatke.

 

Ako donirate kao pravna osoba od nas ćete dobiti potvrdu o primljenoj donaciji koju možete iskoristiti kao porezno priznati rashod ili izdatak. Također, uvrstit ćemo Vas na našu e-mail listu i redovito Vas obavještavati o našim novim projektima i aktivnostima.

 

 

Donacije ili dobrovoljne priloge možete uplatiti na IBAN broj računa

HR8524840081106715663

 

 

SWIFT RZBHHR2X

 

MEDIA 53

Lj. Gaja 7

31431 Čepin

 

 

Bez obzira na donaciju ili dobrovoljni prilog budite slobodni javiti nam se i ostaviti svoje ime i e-mail na koji biste željeli primati informacije o našim novim projektima i aktivnostima.

 

 

Neka Vas Bog blagoslovi!